Ηράκλειο

30 Ιανουαρίου 2018 12:00

Το βίντεο της οργής: βίαιη επίθεση ξενοδόχου σε καθηγήτρια

Μια παρατήρηση της καθηγήτριας ήταν αρκετή για να χειροδικήσει σε βάρος της ο ξενοδόχος! Έξαλλοι καθηγητές, μαθητές αλλά και γονείς για το επεισόδιο που χάλασε την εκδρομή τους!

Το βίντεο της οργής: βίαιη επίθεση ξενοδόχου σε καθηγήτρια
-

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της Πελοποννήσου κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής μαθητών από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, μια καθηγήτρια δέχθηκε επίθεση από τον ξενοδόχο όταν η ίδια παραπονέθηκε για την καθαριότητα. Εκείνος εξοργίστηκε και δεν δίστασε να χειροδικήσει σε βάρος της, όπως καταγγέλλει και η ίδια.

Το περιστατικό κατέγραψαν σε βίντεο, με τα κινητά τους, μαθητές του σχολείου. Το υλικό, το οποίο δημοσιεύει το cretalive.gr, αναμένεται να κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς τόσο ο Σύλλογος Διδασκόντων, όσο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ επιθυμούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το πρωτοφανές περιστατικό.

Αναμένεται, μάλιστα, να γίνει και αναφορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, όπως αναφέρει η παθούσα στην εφημερίδα Πατρίς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)