Πρόσωπα

20 Μαρτίου 2017 18:32

Λίστα Forbes: Εδραιωμένος στην κορυφή ο Μπιλ Γκέιτς

Επιβεβαιώνεται η ακάθεκτη άνοδος των γιγάντων του Ίντερνετ. Μπιλ Γκέιτς και Μαρκ Ζούκερμπεργκ ξανά στην κορυφή της λίστας.

Λίστα Forbes: Εδραιωμένος στην κορυφή ο Μπιλ Γκέιτς
-

Ο Μπιλ Γκέιτς εξακολουθεί να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, σύμφωνα με την κατάταξη του αμερικανικού περιοδικού Forbes.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας λογισμικών Microsoft είναι πρώτος στην κατάταξη για τέταρτη διαδοχική χρονιά με προσωπική περιουσία που υπολογίζεται σε 86 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερος στην κατάταξη είναι ένας στενός φίλος του Μπιλ Γκέιτς, ο αμερικανός επενδυτής Ουόρεν Μπάφετ με περιουσία που υπολογίζεται σε 75,6 δισεκ. δολάρια.

Αξιοσημείωτη άνοδο σημείωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, που στα 32 του χρόνια βρίσκεται επικεφαλής μιας περιουσίας ύψους 56 δισεκ. δολαρίων, γεγονός που τον τοποθετεί στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Τζεφ Μπέζος και οι συνιδρυτές ενός άλλου γίγαντα του Ίντερνετ, της Google, Λάρι Πέιτζ και Σέρτζι Μπριν (αμφότεροι 43 ετών) είναι οι μόνοι μεταξύ των 20 πρώτων της κατάταξης που έχουν ηλικία μικρότερη των 60 ετών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)