Ναυτιλία

10 Απριλίου 2015 12:48

Τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Καλαμάτας

Τρία κρουαζιερόπλοια με περισσότερους από 2000 τουρίστες αναμένονται στο λιμάνι της Καλαμάτας μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα.

-

Η Καλαμάτα υποδέχεται δύο μεγάλα κρουαζιερόπλοια εν μέσω των εορτών του Πάσχα, ενώ το πρώτο έχει καταπλεύσει από τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο Europa που ξεκίνησε από το Παλέρμο της Σικελίας με 364 επιβάτες και πλήρωμα 290 ατόμων. Τους Γερμανούς επιβάτες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας, στους οποίους προσέφερε χάρτες, κάρτες και τοπικά προϊόντα.

Το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται στο λιμάνι της Καλαμάτας το κρουαζιερόπλοιο Berlin με 350 επιβάτες και 180 άτομα προσωπικό και θα παραμείνει επί διήμερο. Επίσης , την Τετάρτη του Πάσχα αναμένεται στο ίδιο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica με περισσότερους από 1.200 τουρίστες.

Τα νέα για τον τουρισμό της Καλαμάτας είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, καθώς οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της θα είναι περισσότερες από όσες είχαν αρχικά προγραμματισθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)