Οικονομία

Σήμερα 08:24

“Καλημέρα Ελλάδα” - Καταγγελία: “Μου βάλανε βενζίνη 64 λίτρα ενώ το αυτοκίνητό μου χωράει 54 και ο βενζινάς δικαιώθηκε” (βίντεο)

Δέκα λίτρα παραπάνω αναγκάστηκε να πληρώσει ο άνδρας ο οποίος μετά από την καταγγελία που έκανε δεν κατάφερε να δικαιωθεί.

“Καλημέρα Ελλάδα” - Καταγγελία: “Μου βάλανε βενζίνη 64 λίτρα ενώ το αυτοκίνητό μου χωράει 54 και ο βενζινάς δικαιώθηκε” (βίντεο)
-

Άνδρας ο οποίος κατήγγειλε ότι του έβαλαν 64 λίτρα βενζίνη ενώ το ρεζερβουάρ του χωράει 54 μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Όπως ανέφερε όταν είδε την απόδειξη διαπίστωσε ότι του έχουν βάλει 64 λίτρα βενζίνης «του είπα με ευγενικό τρόπο ότι δεν γίνεται να χωρέσουν 64 λίτρα σε ένα αυτοκίνητο που χωράει 54 λίτρα, με συμβούλεψε μάλιστα να πάω σε έναν ειδικό»

«Στη συνέχεια κάλεσα την αστυνομία για να βεβαιώσει το συμβάν για να μην μπορέσουν να μου πουν ότι δεν ήταν αυτό το αυτοκίνητο» πρόσθεσε.

Όπως περιγράφει «ήρθε η αστυνομία και επιβεβαίωσε το περιστατικό. Μου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση.»

Ερωτηθείς για το εάν εξήγησε ότι είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο ενώ λειτουργεί κανονικά η αντλία είπε ότι «απευθύνθηκα στον ελεγκτή και τον ρώτησα πως έκανε τον έλεγχο. Γιατί έπρεπε να δει και το αυτοκίνητο μου και δεν το είδε.

Αυτός είναι ο έλεγχος και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο μου απάντησε. Η περιφέρεια είναι εποπτεύουσα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Εγώ όμως θέλω πίσω τα 30 ευρώ που πλήρωσα άδικα και δούλευα μια μέρα γι’ αυτά»

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο άνδρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” το πρωί της Δευτέρας:

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου υπόσχεται να νικήσει τους “εχθρούς”, έναν χρόνο μετά την επίθεση της Χαμάς

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, βροχές και ομίχλη την Δευτέρα

Άμεσοι φόροι και εισφορές: Το σχέδιο της κυβέρνησης για την μείωσή τους

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)