Οικονομία

20 Αυγούστου 2024 10:46 Τελευταία ενημέρωση : 20 Αυγούστου 2024 20:46

Ναυάγιο - Σικελία: Αγνοείται και ο Πρόεδρος της Morgan Stanley (εικόνες)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων των αγνοούμενων, μεταξύ των οποίων είναι ο μεγιστάνας Μάικ Λιντς.

Ναυάγιο - Σικελία: Αγνοείται και ο Πρόεδρος της Morgan Stanley (εικόνες)
-

Ο πρόεδρος της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ είναι μεταξύ των αγνοουμένων μετά τη βύθιση του σκάφους που μετέφερε τον Bρετανό επιχειρηματία τεχνολογίας Μάικλ Λιντς, στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας, δήλωσε Ιταλός αξιωματούχος.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας στη Σικελία, δήλωσε ότι ο Τζόναθαν Μπλούμερ, πρόεδρος της Morgan Stanley International, και ο Κρις Μορβίλο, δικηγόρος της νομικής εταιρείας Clifford Chance, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει τον Λιντς σε δίκη του στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μεταξύ των αγνοουμένων. 

Σικελία - ναυάγιο - Bayesian

Σικελία - ναυάγιο - Bayesian

Οι σύζυγοι και των δύο είναι επίσης αγνοούμενες, δήλωσε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Σαλβατόρε Κοτσίνα, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας στη Σικελία.

Ο Λιντς και η 18χρονη κόρη του, Χάνα, παραμένουν επίσης αγνοούμενοι.

Σικελία - ναυάγιο - Bayesian

Σικελία - ναυάγιο - Bayesian

Η ενημέρωση ήρθε την ώρα που έγινε γνωστό ότι ο συγκατηγορούμενος του Λιντς σε αμερικανική δίκη που σχετίζεται με την πώληση της εταιρείας λογισμικού του στην Hewlett-Packard είχε πεθάνει αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Αγγλία.

Το υπό βρετανική σημαία Bayesian, ένα ιστιοφόρο 56 μέτρων, μετέφερε 22 άτομα και ήταν αγκυροβολημένο λίγο έξω από την ακτή κοντά στο λιμάνι του Πορτισέλο, όταν χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ιταλική ακτοφυλακή.

Σικελία - ναυάγιο - Bayesian

Δεκαπέντε άτομα διασώθηκαν, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Λιντς, Άντζελα Μπακάρες, ιδιοκτήτρια του σκάφους, και ένα κοριτσάκι ενός έτους που σώθηκε από τη μητέρα του.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες ξεκίνησαν εκ νέου τα ξημερώματα. Αναμένονται σπηλαιοδύτες από άλλες περιφέρειες ώστε να πλησιάσουν το ναυάγιο στο βυθό. 

Σικελία - ναυάγιο - Bayesian

Εξειδικευμένοι δύτες έφθασαν χθες, Δευτέρα, στο βυθισμένο πλοίο σε βάθος περίπου 50 μέτρων, όμως η πρόσβαση σ' αυτό εμποδίζεται από διάφορα αντικείμενα, ανακοινώθηκε από την πυροσβεστική.

Χθες, Δευτέρα, διασώστες ανέσυραν το πτώμα του σεφ του γιοτ. Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τον Ρικάρντο Τόμας, πολίτη της Αντίγκουα.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Νεκρός 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ

Εορτολόγιο - 20 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

ΗΠΑ - Μπάιντεν: Ο Τραμπ είναι looser, ένας καταδικασμένος κακοποιός

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)