Επιχειρήσεις

07 Νοεμβρίου 2017 16:27

Μετρό: τέλος το δωρεάν πάρκινγκ σε “Δουκίσσης Πλακεντίας” και “Εθνική Άμυνα”

«Βαθιά» το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν όσοι χρησιμοποιούσαν το δωρεάν πάρκινγκ των σταθμών. Ποιο θα είναι πλέον το κόστος για τη στάθμευση.

Μετρό: τέλος το δωρεάν πάρκινγκ σε “Δουκίσσης Πλακεντίας” και “Εθνική Άμυνα”
-

Ψυχρολουσία για χιλιάδες πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το Μετρό και πιο συγκεκριμένα τους σταθμούς, «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Εθνική Άμυνα», εκμεταλλευόμενοι το προνόμιο της δωρεάν στάθμευσης στα πάρκινγκ.

Η «Αττικό Μετρό» αποφάσισε να προκηρύξει διαγωνισμό προκειμένου να νοικιάσει του δυο ιδιόκτητους χώρους πάρκινγκ σε ιδιώτες για έξι χρόνια.

Είχε προηγηθεί ο διαγωνισμός για το πάρκινγκ 200 θέσεων στο σταθμό στο Χαλάνδρι.

Αυτοί οι δυο χώροι ήταν και οι τελευταίοι που είχαν μείνει ανεκμετάλλευτοι από την εταιρεία.

Οι πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στα συγκεκριμένα πάρκινγκ θα έχουν προνομιακές τιμές.

Βάσει των όρων της μίσθωσης, η χρέωση της στάθμευσης για τις τέσσερις πρώτες ώρες δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα 2 ευρώ. Η 12ωρη στάθμευση δεν θα πρέπει να είναι πάνω από έξι ευρώ. Η ενδιάμεση στάθμευση από 4 έως 12 ώρες θα χρεώνεται έως 0,50 ευρώ ανά ώρα επιπλέον της βασικής χρέωσης.

Οι χώροι θα πρέπει να λειτουργούν τις ώρες λειτουργίας του Μετρό, τις Κυριακές και τις αργίες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)