Γενικά

23 Σεπτεμβρίου 2015 19:44

Αλεξιάδης: Θα γίνουν αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων

«Διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν και λάθη και υπήρχαν και υπερβολές», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Αλεξιάδης: Θα γίνουν αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων
-



Αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104,9 FM», διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας των πολιτών.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε προβλήματα και δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβολήσει το υπουργείο Οικονομικών τα πόδια του», ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης, εξηγώντας ότι δεν θα βοηθηθεί η ελληνική οικονομία από την υιοθέτηση κάποιας «δογματικής» λογικής που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο, αντί μιας ρεαλιστικής λογικής εξυπηρέτησης των χρεών.

«Η ρύθμιση (των 100 δόσεων) απευθύνθηκε σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, με έναν πρωτοφανή αριθμό, που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ΑΦΜ. Είναι πολύ μεγάλος αριθμός. Διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν και λάθη και υπήρχαν και υπερβολές. Διαπιστώσαμε, δηλαδή, ότι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν την οικονομική δυνατότητα εντάχθηκαν, όχι για να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, αλλά για να εκμεταλλευτούν το δημόσιο. Αυτά θα τα ξαναδούμε, να μην ανησυχούν οι πολίτες» πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)