Exclusive

Σήμερα 18:59

Γάμος Θεοδώρας & Μάθιου Κουμάρ: 9 + 1 αποκλειστικές πληροφορίες για τον πριγκιπικό τους γάμο & τη δεξίωση που ακολούθησε

Γάμος Θεοδώρας & Μάθιου Κουμάρ: 9 + 1 αποκλειστικές πληροφορίες για τον πριγκιπικό τους γάμο & τη δεξίωση που ακολούθησε

-

Από τον Χρήστο Κούτρα

Ένας γάμος που έκανε αίσθηση ήταν σίγουρα αυτός της κόρης του τέως Βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, Θεοδώρας, με τον Μάθιου Κουμάρ. Πολλά γράφτηκαν, ακόμα περισσότερα ειπώθηκαν σε εκπομπές, εμείς συγκεντρώσαμε όμως πληροφορίες που δεν μάθατε ως τώρα για τον πριγκιπικό γάμο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και τη δεξίωση που ακολούθησε σε γνωστό χώρο της Γλυφάδας.

  • Στην τελετή χρησιμοποιήθηκαν στέμματα αντί για στέφανα όπως συμβαίνει σε όλους τους γάμους των γαλαζοαίματων.
  • Το ασημί jeep με το οποίο έφτασε η Θεοδώρα στην Μητρόπολη Αθηνών είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και ο αείμνηστος πατέρας της, τέως βασιλιάς των Ελλήνων Κωνσταντίνος, με τη χαρακτηριστική πινακίδα Κ13 GRE.

κουμαρ

  • Υπήρχε βαθιά συγκίνηση από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της τελετής και κυρίως από την Άννα Μαρία που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
  • Στην εκκλησία δεν υπήρχε ιδιαίτερος στολισμός αλλά μόνο δυο ανθοστήλες με λευκά τριαντάφυλλα, όπως αυτά που κοσμούσαν την είσοδο της Μητρόπολης.

κουμαρ

  • Το ζευγάρι δεν χόρεψε κάποιο χορό κατά την είσοδο του στη δεξίωση όπως συνηθίζεται στους γάμους.

Θεοδωρα

  • Ένα από τα αγαπημένα πιάτα όσων βρέθηκαν στη δεξίωση ήταν η κερκυραϊκή πίτα με κρεμμύδια και τρούφα που επιμελήθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι. Όλο το μενού ήταν του καταξιωμένου chef.
  • Dj της βραδιάς όπως και στο pre wedding party ήταν ο Αντώνης Δημητριάδης.
  • Οι Duo Violins , Γιώργος Γαϊτάνος και Δημήτρης Ίσαρης μάγεψαν τους προσκεκλημένους με τα βιολιά και τις μουσικές τους. Οι δυο Έλληνες που τους προηγούμενους μήνες βρέθηκαν μέχρι και στην Ασία για περιοδεία, θεωρούνται η πιο hot επιλογή για γάμους, δεξιώσεις και prive -και όχι μόνο- parties, ενώ οι εμφανίσεις τους σε ευρωπαϊκές χώρες και στο Ντουμπάϊ είναι πάντα sold out.

κουμαρ

  • Μετά το τέλος του μυστηρίου, πλήθος κόσμου έπαιρνε για ενθύμιο τα λουλούδια από τον εξωτερικό χώρο της Μητρόπολης και οι ιερείς που αποχωρούσαν εκείνη τη στιγμή και το παρακολουθούσαν δυσανασχέτησαν.

κουμαρ

κουμαρ

  • Κατά τη διάρκεια της τελετής όλες οι πόρτες της Μητρόπολης ήταν κλειστές και δεν μπορούσε κάνεις ούτε να εισέλθει στο ναό ούτε να δει όσα συνέβαιναν μέσα.

κουμαρ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos