Κόσμος

Σήμερα 14:34

Φιντάν: Το Ισραήλ δε θα σταματήσει ούτε στον Λίβανο

Ο Τούρκος ΥΠ.ΕΞ, αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί με τον Νασράλα, πριν από λίγες ημέρες. Εξαπέλυσε ευθεία επίθεση σε Ισραήλ και ΗΠΑ.

Φιντάν: Το Ισραήλ δε θα σταματήσει ούτε στον Λίβανο
-

Ο Χακάν Φιντάν αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί με τον Νασράλα στον Λίβανο 10 μέρες μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

«Μετά τη συνάντηση σκέφτηκα ότι η Χεζμπολάχ δεν θα έμπαινε σε μεγάλη σύγκρουση», είπε στην τουρκική κρατική τηλεόραση ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Ο Χακάν Φιντάν υποστήριξε ότι ο Νασράλα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την περιοχή και ότι ήταν μια μεγάλη απώλεια τόσο για τη Χεζμπολάχ όσο και το Ιράν.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ κατηγόρησε το Ισραήλ και τον Νετανιάχου ότι επιθυμούν να επεκταθεί ο πόλεμος στην περιοχή. Ανέφερε ότι έχουν προβλέψεις για το πού θα πάει το Ισραήλ μετά το Λίβανο αλλά προς το παρόν τις κρατάνε για τον εαυτό τους.

Για τις ΗΠΑ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι το σύστημα είναι σε απόγνωση και ότι ο σιωνισμός έχει ριζώσει στην αμερικανική πολιτική. Οι καριέρες και τα δίκτυα στις ΗΠΑ χτίζονται πάνω σε αυτό, υποστήριξε ο Χακάν Φιντάν.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Νεκρός ο Γερμανός τουρίστας που είχε πάει για πεζοπορία

Λίβανος: Ασταμάτητο σφυροκόπημα του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ

Hράκλειο: Κυνήγησε δικαστικό επιμελητή με αλυσοπρίονο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)